Hogyan működik az Avander?

Az Avander szállásfoglaló portál Európa 28 országában kínálja a nyaralóházak széles választékát. Számos vezető európai ügynökség nyaralóházai egy helyen, áttekinthető és egységes formában, a mi kínálatunkban szerepelnek. Az Avander portál így - azzal, hogy nem szükséges átböngészniük a egyes ügynökségek weboldalait - nem csak időt takarít meg Önöknek, Avander.eude - az egyes nyaralóházak adatainak egységes és strukturált formája révén - egyben lehetővé teszi a különböző ügynökségek ajánlatainak egyszerű összehasonlítását is.

Az Avander portálon így gyorsan választhat az áttekinthető kínálatból, s kiválasztott üdülőházat azonnal és kényelmesen, ONLINE lefoglalhatja, köszönhetően a partner-ügynökségek rendszeréhez való csatlakozásnak.

Az Avander portál kizárólag bevezetett, a nyaralóházak bérbeadása terén sokéves hagyománnyal rendelkező európai ügynökségekkel működik együtt. Kínálatunkat emellett állandóan bővítjük. Célunk, hogy az európai piac legjobb ügynökségei és utazásszervezői nyaralóházainak a lehető legszélesebb választékát kínáljuk Önöknek.

Amiben nálunk biztosak lehetnek:

1. A minőségi és ellenőrzött PARTNEREK garanciája – kizárólag bevezetett és alaposan leellenőrzött ügynökségekkel működünk együtt, amelyek a nyaralóház-bérbeadás piacon tíz évnél hosszabb ideje - némelyek több évtizede is - tevékenykednek. Partnereinknek közvetlen szerződésük van a tulajdonossal, így tehát Önök felesleges közvetítők nélkül foglalnak.

2. Közvetlen fizetési garancia – a foglalást közvetlenül, az adott nyaralóház bérbeadását biztosító ügynökség számlájára fogják fizetni, tehát nem kell azon gondolkodniuk, hogy a pénz rendben megérkezett-e oda, ahova kellett!

3. Egyező árgarancia – nálunk mindig ugyanazon az áron foglalnak, mint az ügynökségnél, ide értve az esetleges kedvezményeket is, amennyiben ilyenek, az adott nyaralóházra, az adott időben rendelkezésre állnak.

4. Asszisztencia-garancia – A foglalás után is rendelkezésükre állunk. Amennyiben pl. a fizetéssel kapcsolatban tanácsra van szükségük, vagy módosítani kívánják a foglalást, forduljanak hozzánk!

Gyakran ismételt kérdések:

Hogyan foglaljam le a kiválasztott rekreációs objektumot?
Az Avander portálon online lehet nyaralóházat foglalni. Minden nyaralóháznál, az oldal végén találnak egy foglalási űrlapot. Válasszák ki az érkezés dátumát és a tartózkodás időtartamát, s amennyiben a nyaralóház elérhető, elég kitölteni és elküldeni a foglalási űrlapot.
Hogyan tudom meg vajon hozzáférhető-e a rekreációs objektum?
Minden nyaralóháznál feltüntetjük a foglalási naptárt, melyet rendszeresen frissítünk. Az Ön által keresett rekreációs objektum aktuális hozzáférhetőségét úgy tudja megállapítani, hogy a foglalási nyomtatványba megadja az ott- tartózkodás időtartamát és a megérkezése dátumát. Amennyiben a megadott időpontban az objektum hozzáférhető, úgy megjelenik az ár és Ön folytathatja az ONLINE üzemmódban a foglalást.
Figyelmeztetés: Egy sor desztináció esetében a főszezon ideje alatt csak szombattól szombatig tartó időpontokat lehet foglalni.
Előfordulhat, hogy az elérhetőséget néhány időpontnál ellenőrizni a tulajdonossal. Ebben az esetben a foglalás "Foglalás kérésre" jelölést kap, s végleges visszaigazolását a tulajdonossal történt ellenőrzés után, 2-3 munkanapon belül küldjük meg.
Honnan tudom meg, hogy az ONLINE foglalás sikeres volt?
A sikeres ONLINE foglalás után a foglalási nyomtatványban megjelenik Önnek egy értesítés. Ugyanakkor Ön kap tőlünk egy emailt is a foglalás előzetes visszaigazolásával. A foglalás végső visszaigazolását és a további utasításokat nem sokkal ezután elküldi Önnek az ügynökség emailban.
Milyen módon fizetem ki az ONLINE foglalást?
A foglalás elvégzése után általában 25-30% előleget kell fizetni, az ár többi részét pedig 4-7 héttel az utazás megkezdése előtt. A konkrét fizetési feltételek minden rekreációs objektum esetében megtalálhatók az árjegyzék részlegben. A fizetést el lehet végezni debit / kredit kártyával vagy pedig számlára átutalni. Amennyiben az utazás megkezdéséig csak rövid idő maradna, úgy már csak kártyával lehet fizetni. Részletes tájékoztatást emailben kapnak majd az ügynökségtől.
Hol kapom meg az ONLINE foglalásomhoz a szállásolási iratokat (az objektum címét, kapcsolatokat)?
A rekreációs objektum pontos címét, az útleírást és és a kapcsolatokat a bérlőre vagy az ügynökség képviselőjére, a szállásolási iratokkal együtt megkapja Ön emailben az ügynökségtől a teljes ár kifizetése után, legkésőbb 2-4 héttel az üdülési helyre való megérkezése előtt.

Vannak további kérdései? Írjon nekünk az info@avander.eu email címre.

Az AVANDER team kellemes és pihentető nyaralást kíván Önnek!


Írjon nekünk

Az angol nyelvű kérdések elsőbbséget élveznek, így azokat dolgozzuk fel először. Megértését köszönjük. ×





A személyes adatok védelme